HOMEOVER ONSASSORTIMENT
Bakker Bertram -sinds 1890-
PERSCONTACT KLANTEN LOGIN
Over ons
Al ruim 120 jaar verwent familiebedrijf Bakker Bertram zijn klanten met de heerlijkste broden. Wat ooit begonnen is als een kleine bakkerswinkel in de Amsterdamse Jordaan, is nu uitgegroeid tot een landelijke en internationale leverancier. Onder het label Bertram en Brood hebben we nu tien bakkerswinkels.
MARKTSEGMENTEN
Met de volgende marktsegmenten zijn wij zeer ervaren:
ASSORTIMENT
Alleen het perfecte brood. Ons ruime assortiment waarborgt enkel kwalitatieve producten tegen een scherpe prijs. Daar staan we immers om bekend.

Wij bieden oplossingen voor elk segment. Daarnaast is onderscheidend vermogen vaak belangrijk. Mocht u interesse hebben in een product dat niet in ons assortiment voorkomt, dan kan dit altijd custom-made voor u gerealiseerd worden. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en houden van nieuwe concepten!

Onze producten zijn zowel dagvers, en dan écht vers, of bake-off verkrijgbaar. Wij produceren en leveren 7 dagen per week. Door veel controle op ons assortiment, op de productie en onze levering te houden, proberen wij bewuste, innovatieve keuzes te maken.

Maak nu ook kennis met Beaudé, prachtige en pure desembroden. Deze bake-off producten worden handgemaakt, handgedecoreerd en in stenenvloerovens gebakken. Nog een voordeel: geheel vrij van E-nummers en andere broodverbeteraars.
SAMENWERKEN
Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten. Daarom is betrouwbaarheid en eerlijkheid erg belangrijk; samen kun je heel succesvol zijn!

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of offerte.

Bakker Bertram